Јавна изјава премијера Аустралије према муслиманима - примјењива и за наше тзв. Србе у РХ






Читајући новости, на интернету између осталог наишли смo и на ову, коју Вам преносимо мало ниже. Као прво дозволићете нам да у пар ријечи, анализирамо и ове гнусне лажи, везане за наслов, ове тоталитарне, малоумне и националено обојене ријечи у наслову... Па се питамо, ко стоји иза њих, ко би их то примјењивао и на Србима у Хрватској? 



Питамо се ко то хоће вјештачки да прекрије, Србе и да их се ријеши из њихове куће, ко је тај коме они сметају?

Оно што је битно и што да треба сви да знају јесте то да је канонска територија Српске Православне Цркве цијела бивша СФРЈ, тј. самим тим и Хрватска. И сви они који себе сматрају вјерницима и члановима свете Православне Цркве, треба да знају да су једина благодатна мјеста Цркве Српске Патријаршије, што не значи да је неко одмах по аутоматизму Србин.

П.С о премијеру Аустралије, нећемо трошити ријечи, јер како каже Јеванђеље: БИСЕРИ СЕ ПРЕД СВИЊЕ НЕ БАЦАЈУ.

јеромонах Наум

_________________________________________________________________

"ИМИГРАНТИ, А НЕ АУСТРАЛИЈАНЦИ, ТРЕБА ДА СЕ АДАПТИРАЈУ.

То је то, било да вам то одговара или не.
 
Сит сам тога да се ова нација забрињава да нисмо можда увредили неке индивидуе или њихову културу.

Од терористичког напада у Балију до данас, сведоци смо таласа патриотизма који долази од већине Аустралијанаца.  Ова је култура изграђена у току двеста и више година мука, труда и победа милиона мушкараца и жена у потрази за слободом. 

Говоримо претежно ЕНГЛЕСКИ, а не шпански, либански, арапски, кинески, јапански, или било који други језик. Што значи да уколико желите бити део овог друштва, научите наш језик! Већина Аустралијанаца верује у Бога.

То није неко хришћанско десничарска оријентација, или политички наметнуто, то је ЧИЊЕНИЦА, јер су ову нацију, а то се види и из докумената, основали мушкарци и жене хришћанске вере, на хришћанским принципима.
Наравно да је у том случају адекватно да се хришћанска обележја налазе на зидовима наших школа.

Ако је Бог за вас увреда, предлажем вам да одаберете други део света за ваш дом, јер је Бог део наше културе. Допустићемо ваше вере и нећемо вас питати зашто у то верујете. Тражимо од вас да прихватите нашу веру и да живите са нама у хармонији, мирно и у радости.

Ово је НАША ОТАЖБИНА, НАША ЗЕМЉА и НАШ СТИЛ ЖИВОТА и допустићемо и вама да у свему томе уживате.

Али, пре свега, уколико не престанете да се жалите, протестујете и ужасавате НАШОМ ЗАСТАВОМ, НАШОМ ЧАШЋУ, НАШОМ ХРИШЋАНСКОМ ВЕРОМ, НАШИМ НАЧИНОМ ЖИВОТА, срдачно вам препоручујем да искористите другу велику слободу коју имају Аустралијанци,  СЛОБОДА ДА НАПУСТИТЕ НАШУ ЗЕМЉУ. 

Уколико сте овде несрећни, онда ОТИЂИТЕ.

Нико вас није принудно овде довео. Већ сте ви сами тражили да вас овде примимо.

Дакле, прихватите државу коју сте САМИ одабрали."

Премијер Кевин Рудд, Аустралија


Популарни постови са овог блога

СВЕШТЕНСТВО

ЗАНИМЉИВО

Од 27. 11. 2016. године, служимо 40 Литургија